Op zoek naar een muziekdienst, maar komt u er niet uit? Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Wij kunnen u ook advies geven op het gebied van geluidsinstallaties en akoestiek.

U kunt op verschillende manieren betalen voor uw internetbestelling

 • iDEAL
  Via iDEAL kunt u het totaalbedrag van uw bestelling direct via uw bank overmaken.
 • PayPal
  Als u nog geen account bij Paypal heeft, kunt u er een aanmaken op www.paypal.com. De procedure is erg eenvoudig.

  Voer uw PayPal gebruikersnaam en wachtwoord in wanneer u klaar bent om uw bestelling te voltooien. Net als creditcardbetalingen zullen we uw bestelling alleen debiteren kort voordat we uw bestelling leveren. Om redenen van gegevensbescherming is het alleen mogelijk om een PayPal-betaling online te doen.
 • Creditcard
  Tijdens het bestellen, selecteert u uw type creditcard (wij accepteren Visa, Mastercard en American Express) en wij debiteren het bedrag van uw creditcardrekening voor de beschikbare goederen op het moment van levering.

  Houd er rekening mee dat we helaas geen Maestro-, Switch- of Laser-kaarten kunnen accepteren.
 • Bankoverschrijving
  Via bankoverschrijving kunt u het totaalbedrag na het plaatsen van uw bestelling via uw bank overmaken.

Synerplay facturen
De maandelijkse facturen van Synerplay ontvangt u via e-mail. Het bedrag op de maandelijkse factuur kunt u voldoen via iDEAL, Paypal, creditcard of per bankoverschrijving.

Heeft u het verkeerde besteld? Neem contact op met onze klantenservice.

Synerplay maakt gebruik van de beveiligde internetomgeving van Mollie. Uw transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een SSL-verbinding. U herkent een veilige SSL-verbinding aan het ‘groene slotje’ in uw internetbrowser.

Bij leveringen binnen Nederland moet elke klant 21% btw betalen.

Muziekabonnementen
Geen verzendopties of andere kosten.

Muziekcomputer
Gratis bezorging door PostNL – €0,00
Synerplay installatiemonteur – €35,00

Muziekabonnementen
Na ontvangst van betaling wordt uw account binnen maximaal 24 uur geactiveerd.

Muziekcomputers
Na ontvangst van betaling doorgaans binnen 10 werkdagen.

Naast een levering via de post kunt u er ook voor kiezen om door een Synerplay monteur de apparatuur te laten bezorgen. De monteur levert en installeert alle apparatuur. Na de installatie krijgt u een uitgebreide uitleg over de apparatuur en software.

Bij een online bestelling van een muziekcomputer ontvangt u een korte installatiehandleiding. U kunt door middel van de handleiding met een aantal simpele stappen de apparatuur aansluiten en opstarten.

Klik op de volgende link en download de installatiehandleiding.

Installatiehandleiding Muziekcomputer

Of bekijk de installatie video.

 1. Check of alle kabels goed zijn aangesloten (Zie de bijgeleverde installatiehandleiding van het apparaat). Start de pc nog steeds niet goed op? Wellicht kunnen we u op afstand helpen. Neem contact op met onze klantenservice.
 2. Krijgt u een blauw opstartscherm met een foutmelding? Wellicht kunnen we u op afstand helpen. Neem contact op met onze klantenservice. Als we het probleem niet op afstand kunnen verhelpen komt er zo spoedig mogelijk iemand bij u langs.
 1. Check of alle audioapparatuur op een juiste manier is aangesloten (Zie de bijgeleverde installatiehandleiding van uw apparaat).
 2. Heeft u alles goed aangesloten en nog steeds geen geluid? Start de computer opnieuw op en test het geluid opnieuw.
 3. Heeft u nog steeds geen geluid? Beschrijf dan uw probleem in een mail en we loggen op afstand in om het probleem te verhelpen.

Na het beëindigen van een overeenkomst dient u de Synerplay apparatuur retourneren. Ons retourproces is als volgt.

Retourproces:
Bij het retourneren van een product naar Synerplay dient u de volgende richtlijnen te volgen.

 • Het product dient uiterlijk binnen 14 dagen na beëindiging van de overeenkomst te worden verzonden naar het volgende adres:
  Katjesbos 38, 7007DG te Doetinchem t.n.v. Synerplay.
 • Het product dient degelijk verpakt te zijn met een omdoos, inclusief originele accessoires en kabels.
 • Stuur de producten altijd voldoende gefrankeerd naar Synerplay. Producten die niet voldoende gefrankeerd zijn of onder rembours worden aangeboden zullen wij niet in ontvangst nemen.
 • U bent als verzender verantwoordelijk voor de zending totdat deze door Synerplay is ontvangen. Wij adviseren u dan ook om uw product(en) verzekerd te verzenden.

Bij beschadiging van het product kan er een waardevermindering in rekening worden gebracht.

In de volgende gevallen kunt u de kosten voor de retourzending per mail bij Synerplay declareren:

 • Synerplay heeft een ander product geleverd dan het bestelde product.
 • Er is sprake van een defect binnen de garantietermijn en -voorwaarden.

Er zijn twee soorten muziekrechten van toepassing bij gebruik van een muziekcomputer. Dit zijn de reproductierechten en de openbaarmakingsrechten.

De vergoeding voor de reproductierechten is de vergoeding die u aan Synerplay betaalt, omdat u gebruik maakt van een muziekdatabase. Die vergoeding is voor Synerplay klanten al verrekend met het maandelijkse tarief. Wij storten dit bedrag rechtstreeks door aan de rechtenmaatschappijen (Buma Stemra en Sena). 

U heeft twee licenties nodig als u muziek afspeelt in een publieke ruimte: één bij Buma Stemra en één bij Sena. Deze licenties betaalt u zelf rechtstreeks aan de rechtenmaatschappijen. Deze licentie is noodzakelijk en geldt voor alle soorten muziekbronnen dus ook een muziekcomputer.

Meer informatie en tarieven vind u op deze website: www.mijnlicentie.nl

Streamingdiensten zoals Spotify, Deezer en Juke worden door consumenten massaal gebruikt om naar muziek te luisteren. Die diensten worden daarnaast steeds vaker ingezet in winkels, horecazaken of wachtzalen voor klanten. Op die manier kan een ondernemer playlists maken om een bepaalde sfeer te scheppen. Maar mag dat wel? Het antwoord is: nee

Streamingdiensten zoals Spotify, Deezer en Juke mogen uitsluitend voor persoonlijk gebruik worden ingezet. Deze streamingdiensten beperken zich tot het persoonlijk (privé) en niet-commercieel gebruik. Dit staat vermeld in de algemene voorwaarden van deze streamingdiensten. Publiek toegankelijke plaatsen, zoals bedrijven, restaurants en café’s, kunnen dus geen gebruik maken van deze streamingdiensten.

Wat mag wel?

Ondernemers mogen klanten muziek laten horen via de volgende bronnen:

 • Gekochte CD
 • Radio
 • Gekochte download
 • Streamingdienst voor bedrijven (Synerplay)

Zien is geloven