Muziekcomputer huren tips

Bij het huren van een muziekcomputer is het belangrijk dat u een goede vergelijking kunt maken tussen verschillende leveranciers. Er zijn in Nederland namelijk veel verschillende leveranciers te vinden. Waar moet u tijdens het vergelijken van verschillende muziekcomputers op letten?

Muziekdatabase

Bij veel leveranciers wordt een uitgebreide muziekdatabase beschikbaar gesteld. Het is goed om daarbij te letten op zogenaamde “limieten”. Alleen bij leveranciers zonder limieten kunt u onbeperkt gebruik maken van de muziekdatabase. Daarnaast is het belangrijk om te weten of u makkelijk door een muziekdatabase kunt zoeken.

Bij Synerplay kunt u zonder limieten gebruik maken van de volledige muziekdatabase.

Gebruiksvriendelijkheid

In de basis werken alle muziekcomputer programma’s hetzelfde. Gaat u een muziekcomputer gebruiken in combinatie met een touchscreen? Let dan vooral goed op het formaat van knoppen en andere functies. Bij gebruik van een touchscreen is het namelijk erg fijn om door middel van grote knoppen het programma te kunnen besturen.

Vraag een demo aan en neem alle functies door.

Erkende leverancier

Hoe herkent u een erkende Nederlandse muziekcomputer leverancier? Als uw leverancier niet op de website van Buma Stemra vermeld staat heeft u waarschijnlijk te maken met een illegale leverancier. Een erkende leverancier betaald voor het verspreiden van muziek middels een muziekdatabase.

Prijs

Uiteraard is ook de prijs een belangrijke factor bij het vergelijken van muziekcomputers. De prijs staat vaak niet vermeld op de website van een leverancier. De gemiddelde prijs voor een muziekcomputer in Nederland is €70 per maand exclusief belasting.

Bekijk de voordelige prijzen van Synerplay

Bericht delen