Achtergrondmuziek voor
hotel, restaurant en café

Ben je op zoek naar een zakelijke muziekdienst die je muzikale zorgen uit handen neemt? Mag ik je voorstellen aan onze hoogwaardige streaming muziekdienst: Synerplay. Naast een muziekdienst leveren we ook muziekcomputers door heel Nederland. Onze muziekdienst worden door onze klanten als erg gebruiksvriendelijk ervaren. Daarnaast zijn onze abonnementen scherp geprijsd zodat ook startende ondernemers gebruik kunnen maken van een professionele muziekdienst. Onze technische specialisten luisteren dagelijks naar vragen uit de markt. Met die kennis bouwen we dagelijks aan een op de branche afgestemd product.

Daar zit muziek in!

Start vandaag nog met Synerplay

Horeca kan niet zonder achtergrondmuziek

Muziek is essentieel voor het creëren van een goede sfeer. Horecabedrijven kunnen daarom niet zonder muziek. Veel ondernemers hebben vaak geen tijd voor het bedenken van een goed muziekplan. Dit is echter wel erg belangrijk omdat een goed muziekplan zorgt voor een goede sfeer. Door een goede sfeer blijven klanten langer in je horecazaak. Onze zakelijke muziekdienst neemt je muzikale zorgen uit handen. Wij hebben veel uiteenlopende muziekkanalen voor je voorbereid in alle denkbare genres en stijlen.

Veelzijdige muziekdienst

Van klassiek tot feestmuziek: Synerplay bevat alle muziekgenres. Onze muziekdatabase wordt dagelijks aangevuld met nieuwe muziek. Je hoeft met onze streamingdienst geen nieuwe muziek handmatig te downloaden. Onze muziekdatabase wordt op de achtergrond automatisch bijgewerkt. Met een Synerplay abonnement heb je 24/7 toegang tot onze volledige muziekdatabase. Je kan muziekkanalen afspelen, zoeken door onze muziekdatabase, eigen afspeellijsten samenstellen en nummers toevoegen aan de afspeelwachtrij. Heb je de gebruiksvriendelijke zoekfunctie gebruikt en kom je erachter dat het gewenste nummer niet aanwezig is? Stuur ons dan eenvoudig via de muziekdienst een melding. Wij zorgen er dan voor dat het gewenste nummer binnen één werkdag wordt toegevoegd.

Daar zit muziek in!

Start vandaag nog met Synerplay