Professioneel en
gebruiksvriendelijk

Synerplay is dé ervaren muziekpartner voor bedrijven. Wij leveren al jaren muziekabonnementen en muziekcomputers door heel Nederland. Een Synerplay muziekcomputer neemt alle muzikale zorgen uit handen. Onze muziekcomputers worden door onze klanten als erg gebruiksvriendelijk ervaren. Daarnaast is onze muziekcomputer scherp geprijsd zodat ook startende ondernemers gebruik kunnen maken van een professionele muziekdienst en bijbehorende apparatuur. Onze technische specialisten luisteren dagelijks naar vragen uit de markt. Met die kennis bouwen we dagelijks aan een op de branche afgestemd product.

Daar zit muziek in!

Start vandaag nog met Synerplay

Muziek Computer
Software programma

Het gebruiksvriendelijke Synerplay muziekprogramma is speciaal ontworpen voor touchscreens. Van klassiek tot feestmuziek: Synerplay bevat alle muziekgenres. Onze muziekdatabase wordt dagelijks aangevuld met nieuwe muziek. Onze muziekcomputer is via kabel of wifi aangesloten op het internet waardoor je 24/7 toegang hebt tot onze muziekdatabase. Je kan muziek afspelen, zoeken door onze muziekdatabase, eigen afspeellijsten samenstellen en nummers toevoegen aan de afspeelwachtrij.

Muziekcomputer voordelen

Erg gebruiksvriendelijk voor iedereen
Eigen afspeellijsten samenstellen
Uitgebreide zoekfunctie
Nummers en artiesten toevoegen aan je favorieten
Nummers aan de wachtrij toevoegen
100+ professionele afspeellijsten
Gratis app voor tablet en smartphone
Inclusief compacte muziek pc
Inclusief professionele touchscreen
Gratis verzending

Daar zit muziek in!

Start vandaag nog met Synerplay

Muziek van hoge kwaliteit
Dat klinkt goed

De muziek in onze muziekdatabase is erg uitgebreid en veelzijdig. De Synerplay muziekafdeling zorgt dagelijks voor een goed ingerichte en bijgewerkte muziekcollectie. Ieder liedje in de database is van studiokwaliteit (320 kbps). Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over het volume van ieder liedje. Alle muziek in de database is namelijk op hetzelfde geluidsniveau afgemixt.

Wij staan voor je klaar

Bij het veranderen van een muziekprogramma of muzieksysteem in je bedrijf zijn er altijd veel vragen over de werking of techniek. Onze specialisten staan voor je klaar. Wij helpen dagelijks klanten met uiteenlopende vragen. Wij komen graag bij je langs voor een uitgebreide uitleg over de werking. Is er sprake van een storing? Dan kunnen wij op afstand de meeste problemen verhelpen. Als dat niet lukt sturen we zo snel mogelijk een monteur bij je langs.

Muziekprogramma gratis uitproberen?

Ons muziekprogramma is eenvoudig te downloaden op iedere computer. Probeer ons muziekprogramma 30 dagen gratis en ervaar het gemak. Ben je overtuigd en wil je een Synerplay muziekcomputer abonnement starten? Via onze webshop kan je de gewenste muziekcomputer selecteren en bestellen.